FBSK tarafından Galatasaray derbisi ile ilgili açıklama yapıldı

Profesyonel Futbol Takımımızın, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 11. haftasında 2 Kasım Cuma günü Ali Sami Yen Spor

FBSK tarafından Galatasaray derbisi ile ilgili açıklama yapıldı

Profesyonel Futbol Takımımızın, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 11. haftasında 2 Kasım Cuma günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray ile oynanacağı ve saat 21.00’de başlayacak karşılaşmaya dair İl Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda alınan kararlara göre:

- Müsabaka nedeniyle gerekli tedbirler 16:00'dan itibaren alınacaktır.

- Müsabakada 1100 özel güvenlik personeli ile 1500 Çevik Kuvvet + 1200 Kadro personeli (367 Ücretli Polis Memuru) olmak üzere 3800 güvenlik görevlisi görev yapacaktır.

- Müsabaka günü taraftarlarımıza, Türk Telekom Stadyumunda tek geçişlik pass kart Oslobet satışı kesinlike yapılmayacaktır. Daimi ve tek geçişlik kartlar taraftarlarımızın yanında olacaktır.

- Taraftarımıza satışı yapılan biletlerin başka bir passolig kartına transferi engellenecektir.

- Bilet satışı yapılan taraftarlarımız, saat 16:00'da Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Recep Peker Caddesi Protokol Girişi önünde hazır olacak, bilet kontrolleri ve üst aramaları yapıldıktan sonra Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından organize edilen otobüslerle toplu olarak en geç saat 17:00'da hareket ederek Türk Telekom Stadyumu'na intikalleri sağlanacaktır.

- Taraftarlarımızı götürecek otobüslere verilebilecek zararı engellemek ve zarar durumunda şahıs tespitinin yapılabilmesi amacıyla otobüslere alınan taraftarların kimlik bilgileri E-Kent firması tarafından (Emniyet birimlerinin talebi çerçevesinde sadece Emniyet birimlerine verilmek üzere) muhafaza edilecektir.

- Saat 13:00 itibarıyla Recep Peker Caddesi, Kızıltoprak ışıklar mevkiinden Yoğurtçu Parkı'na kadar araç trafiğine kapatılacak ve güvenlik noktaları kurulacaktır.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEGalatasaray

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43