Fenerbahçe istediğini aldı

Fenerbahçe kendisi için çok önemli olan Avrupa Ligi son 32 takım içine girmeyi başardı.

Fenerbahçe istediğini aldı

Rakip Dinamo Zagreb için sadece prestij anlamı olan karşılaşma golsüz sona erdi iki takımda gruptan çıkmayı garantilediler. Son karşılaşmalar sadece formalite olacak.

Fenerbahçe karşılaşmaya en iyi 11 sayabileceğim bir kadro ile çıktı. Sadece Koeman Benzia ile başlayarak hepimizi yanılttı. Benzia geldiği günden beri bir türlü bekleneni veremedi ve bu maçta da takımın en kötüsü olarak dikkat çekti. Koeman’lı Fenerbahçe en azından daha hırslı ve mücadele isteği ile oynuyor. Ancak maçın genel anlamında takım istenilen oyundan çok uzaktı. Netice de bir puan maçı bunun sebebi olabilir.

Slimani’siz ve Ayew’siz Fenerbahçe daha iyi diyebilirim. Her iki futbolcu da taraftarın beğenisini maalesef şu ana kadar Celtabet veremediler. Frey inanılmaz bir enerji ile oynamaya devam ediyor. Aslında çok gerilere kadar gelip top almasını Koeman’ın engellemesi gerekir. Gelip birinci ve ikinci bölgeden top istemesi aslında kendisini kuvvet açısından daha fazla yoruyor. Orta sahanın Frey’e pozisyonlar hazırlaması daha faydalı olacaktır. Ancak bunu yapacak bir 10 numara olmadığı için Frey gol noktasından çok uzak kalarak oynamak zorunda kalıyor.

Pazartesi günü Fenerbahçe ligin en iyi forvetine ve kadrosuna sahip Kasımpaşa ile oynayacak. Asıl takımın gücü ve tepkisini bu maçta göreceğiz. Mustafa Denizli ile iyi bir hava yakalayan Kasımpaşa maçı her sonuca açık olacaktır. Alınacak bir yenilgi daha takımın çok daha gerilmesine, taraftarın çok daha sabrının taşmasının geldiği son kerte olacaktır.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEUEFAFREYKoeman

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43