Kartal'dan Fenerbahçe'ye yeşil ışık

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ülker Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında basın mensuplarının karşısına çıktı.

Kartal'dan Fenerbahçe'ye yeşil ışık

"PROFESYONEL İNSANLARIZ, FUTBOLDA NEYİN NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ"...Fenerbahçe'den teklif alması halinde bu teklife nasıl bir reaksiyon göstereceğine dair gelen bir soruya yanıt veren Kartal şöyle konuştu: "Şu anda bu soruya cevap vermem çok zor. Ben Ankaragücü'nün sözleşmeli bir teknik direktörüyüm. Fenerbahçe'nin şu anda bu durumda olacağını tahmin edemezdim ama bundan sonraki süreçte ne olur ne biter, çok fazla konuşmak istemiyorum. Bu durum Fenerbahçe'nin içsel sorunlarıdır. Bir an önce bu durumdan kurtulacaklarını düşünüyorum."

Bir gün Fenerbahçe'ye geri dönmek isteyip istemediği sorusuna ise İsmail Kartal, "Profesyonel insanlarız. Futbolda neyin ne olacağı belli olmaz. Bazı antrenörler, 3 kez ayrılıp 5 kez geriye dönebiliyor. Zaman, pozisyon ve şartlar önemli. Bunlar uygun olursa neden olmasın. Duygusal bir insanım. Yapmacık bir insan değilim. Hayatım boyunca Holiganbet böyle yaşadım, böyle de yaşamaya devam edeceğim. Bugün Fenerbahçe taraftarına da kendi taraftarımıza olduğu gibi çok teşekkür ediyorum. Futbolculuk hayatımızda da antrenörlük hayatımızda da bu kulüpte unutulmaması gereken ve unutturulmaması gereken olaylar yaşadık. 3 temmuz olayı yaşandı ve o dönemde bu kulübü, bu çınarı ayakta tutan isimlerden birisiyim. Ardından kurşunlandım. Şerefimiz ve namusumuzla bu kulübü ayakta tutmaya çalıştık. Biz de kariyerimiz için, ekmek paramız için Anadolu'da hayatımızı devam ettiriyoruz. Biz de acılı çok kötü günler geçirdik ama o günler Fenerbahçe için geride kaldı. Şu anda kötü bir dönemden geçiyorlar. İnşallah en kısa sürede bu süreci atlatacaklardır" yanıtını verdi.

Anahtar Kelimeler:
Ankaragücüİsmail Kartal

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43