Koray Şener için tören düzenlendi

Törene, kulüp başkanı Ali Koç, yöneticiler ve sarı-lacivertli futbolcular ile çok sayıda taraftar katıldı.

Koray Şener için tören düzenlendi

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılan derbi maç öncesi tribünde kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Fenerbahçe taraftarı Koray Şener için Ülker Stadı'nda tören düzenlendi. 

Törene, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yöneticiler, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Genel Yayın Yönetmenimiz Nurdoğdu Bayraktaroğlu, İmtiyaz sahibimiz Talha Yazgan, sarı-lacivertli futbol takımının teknik sorumlusu Erwin Koeman, futbolcular, Koray Şener'in ailesi ve çok sayıda taraftar katıldı. 

Ali Koç, törende yaptığı konuşmada, kombine kart sahibi Koray'ın okul açık tribününde maçları izlediği koltuğunun üzerine adının yazılarak boş bırakılacağını söyledi. Başkan Koç, yöneticiler, futbolcular ve ailesi, Koray'ın siyaha boyanan ve üzerinde tribünde çekilmiş çerçeveli bir fotoğrafı ve kitaplarının bulunduğu koltuğuna çelenk bıraktı.

Törende konuşan Başkanımız Ali Koç, “Koray’ımız, değerli annesi Gülümser Hanım, babası Rıfat Bey, ağabeyleri Eray ve Güray, ailesi, arkadaşları ve büyük ailemizin her bir bireyi, bugün, burada en zor günümüzde, bir aradayız. Bir canımıza, bizlere veda eden gencecik Koray’ımıza son görevimizi yerine getirmek için birlikteyiz. 1907 ÜNİFEB üyesi, Savoybetting Fenerbahçe aşkını kalbinde en saf duygularla yaşayan, tertemiz yüzünde taşıyan örnek Fenerbahçeli, Fenerbahçe ile dolu Fenerbahçe’ye adanmış kısacık hayatının son gününde yine Fenerbahçe’nin yanında olan güzel çocuğumuz, zamansızca aramızdan ayrılışın bizleri kahretti. Allah’ın takdiri demekten başka hiçbir tesellimiz yok. Arkadaşların, seni çalışkan, özverili, ailesine, insanlara değer veren, Atatürk’ü, kitapları ve şiirleri çok seven, herkes tarafından sevilen Fenerbahçe sevdalısı diye anlatıyorlar. Ve bugün, senin için burada, en sevdiğin yerde, unutulmaz anılarının olduğu mabedimizdeyiz.

Seni şu an burada olan ve olmayan milyonların sevgisiyle uğurluyoruz. Birkaç gün önce attığın bir mesajında 10 Kasım için arkadaşlarına seslenip ‘yine Atamızın huzurunda olacağız’ demişsin. Gözün sakın arkada kalmasın! Biz bu 10 Kasım’da, tarif edilemez üzüntümüz ile Ata’mızın huzurunda binlerle seni temsil edeceğiz. Bu sezon her maça seni anarak çıkacağız, sahada mücadele ederken hep kalbimizde olacaksın. Ve Okul Açık'taki koltuğuna senin adını yazıp hep boş bırakacağız; bu tribünlerde seni her zaman yaşatacağız. Kederli annen ve baban başta olmak üzere ailene, arkadaşlarına, aile olduğumuzu bir kez daha kanıtlayan camiamıza başsağlığı diliyorum. Neşeli, temiz kalpli, güleç yüzlü kardeşim, seni asla unutmayacağız. Güle güle iyi insan. Mekanın cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEKoray Şener

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43