Talha Yazgan: Yola Devam, Erwin Koeman..

Fenerbahçe Spor Kulübü tarihi bir değişim yaşarken, her değişim gibi bu değişiminde bir süre sancılı geçeceği aşikardı.

Talha Yazgan: Yola Devam, Erwin Koeman..

Yola Devam, Erwin Koeman..

Camianın lideri konumundaki Ali Koç göreve gelmesinin çok öncesinde elinde sihirli değnek olmadığını ve geri dönülmez bir yol için zaman istediğini tüm camiaya ve taraftarlara da anlattı. Başkan, bu şeffaflığı neticesinde camia ve taraftar gözünde de herkese nasip olmayacak bir kredinin sahibi oldu. Bana göre en kritik süreç artık geride kaldı, zorluklar mutlaka olacaktır ancak bundan sonrasında Fenerbahçe’yi çok daha güzel günler bekliyor.

Fenerbahçe taraftarları bu kritik dönemlerde üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi ve getirmeye devam ediyor. Taraftarların en büyük arzusu, ofansif futbol oynayan bir Fenerbahçe izlemek ve netice ne olursa olsun futboldan da keyif almaktır. Erwin Koeman, şu an itibari ile elindeki kadroyu hem ofansif olarak kullanmakta hem de futbolcularla olumlu iletişimi sayesinde futbolcuları motive etmekte son derece başarılı gözüküyor. Tekrar belirtmek isterim ki; benim düşüncem Fenerbahçe’nin kadrosu özellikle basında lanse edildiği kadar kötü bir kadro değildir. Hem yeni transferlerin çoğunluğu hem de Venüsbet Valbuena gibi daha önce olumlu kullanılamayan futbolcular form tuttuğunda Fenerbahçe puan durumunda hakettiği yerlere gelecektir. Şu an için, hücum hattında Frey çalışkanlığı ile göz doldururken, kendisinden çok şeyler beklenen Slimani henüz kendini bulamamıştır. Valbuena’nın sol kanatta kullanılmasından ziyade, serbest oynatılması ve Alanyaspor maçında Isla’nın orta sahada kullanılması ve başarılı olmaları, Koeman’ın en büyük artılarıdır.

Galatasaray maçı sonrası verilen cezalara ve saha içi ve dışı olaylara baktığımızda ise; Galatasaray camiasının haksızlığı uğradıklarını lanse etmeleri ise hayret verici bir durumdur. Sanırım Fenerbahçe Yönetimi’nin sessizliği, bazı kesimlerde yanlış anlaşılmaktadır. Türk futbolunun genel durumuna baktığımızda hemen hemen herkes içinde bulunduğumuz durumdan şikayetçi olduğunu belirtmektedir. Fenerbahçe kulübü bu anlamda üzerine düşeni fazlasıyla yapmaktadır, ancak diğer camialarında kendilerini gözden geçirmesi ve öncelikle Türk futbolu adına kendilerine format atmaları gerektiği görülmektedir.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43