Taraftar Bu ağır ‘Fatura’nın Hesabını Ali Koç’a Yazar!..

Erwin Koeman ile azda olsa bir çıkış yakalayan Fenerbahçe, kendisi için çok daha önemli olan Trabzonspor maçını kazanamayarak hepimizi hayal kırıklığına uğrattı.

Taraftar Bu ağır  ‘Fatura’nın  Hesabını Ali Koç’a  Yazar!..

Taraftar Bu ağır ‘Fatura’nın  Hesabını Ali Koç’a  Yazar!.. 

Geçen maç Malatyaspor’dan tam 5 gol yiyen Trabzonspor takımına 75 dakika teslim olarak bir maç çıkardı. Özellikle maçın ilk devresinde inanılmaz derecede kötü oynayan Fenerbahçe takımını farktan kaleci Harun kurtardı. Devreyi şansın ve Harun’un yardımıyla 0-0 kapatarak ikinci devreye başladı. Ancak ilk devrenin hemen hemen aynı oyununu oynayan ve sahanın hiçbir alanında güçlü ve ayakta duramayan bir Fenerbahçe vardı. Trabzonspor hocası Ünal Karaman bunun farkında olmalı ki takımını sürekli atak oynamaya davet etti. Netice de 2-0 öne geçerek oynadıkları iyi oyunun mükâfatını aldılar. Üstelik bir penaltı atışını da kullanamadılar. Daha sonra her takımda adet olan skoru korumak isteğinden kaynaklanan bir geri çekilme yaşadı. 2-0 geride olan Fenerbahçe en azından bir gol atalım diyerek yüklenmeye başladı ve maçı 2-1’e getirdiler. Son dakikalarda yine bazı pozisyonlar yakalayan Fenerbahçe bu şansını kullanamayarak hak ettiği bir mağlubiyet alarak İstanbul’a döndü.

Slimani ve Ayew bence futbolcu değil..

Fenerbahçe takımına şöyle bir baktığımda başta Slimani ve Ayew olmak üzere kendi kendime dedim ki “Arkadaş olur olurda bu kadar güçsüz, vurdumduymaz ve beceriksiz bu adamları takıma nasıl almışlar”. Evet, bu adı geçen futbolcular takımın en pahalı iki ismi. Peki, takıma ne verdiler! Koca bir hiç!. Yazık futbolcu bile demeye bin şahit olan bu arkadaşlar bırakın Fenerbahçe’de oynamayı, PTT liginde dahi oynayamazlar. Hele Slimani ben gördüm gürdüm de bu kadar beceriksiz, yeteneksiz, güçsüz bir Fenerbahçe golcüsü Milanobet şu zamana kadar görmedim. Beğenilmeyen Fernandao olsa Slimani’ye gelen ortaların yarısını gol yapardı. Ben Koeman’ın yerinde olsam bu iki ismi takıma almam bile..

Sayın Başkan “Dost olmak isteyene Dost olunur”..

Gelelim Ali Koç’un devamlı olarak dillendirdiği ve gayret gösterdiği “YENİDEN DOSTLUK” mesajlarına ve davranışlarına. Sevgili başkan tamam yapmak istediğiniz elbette güzel şeyler. Ancak maçın oynandığı dakikalarda sürekli olarak Fenerbahçe takımına küfür eden bir camianın sizin bu dostluk elinizi tutacağınızı mı sandınız!. Yan yana oturup etrafa gülücükler dağıttığınız Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu ile stadın bazı yerlerinde “ŞİKECİ FENERBAHÇE              “ pankartlarını neden kaldırtmadınız?. Veya dostluk eli uzattığınız Trabzonspor başkanı neden bu pankartlara izin verdi?. Bunları Fenerbahçe taraftarı merak ediyor. Ayrıca Sosa’nın golünden sonra Ahmet Ağaoğlu’na “KALK GOLE SEVİN” diyerek hepimizi farklı düşüncelere ittiniz. Evet, yapmak istedikleriniz son derece güzel, ancak unutmayınız ki “DOST OLANA DOST OLUNUR”… Devamlı Fenerbahçe taraftarına ve takımına küfür eden bir zihniyet ile dost olunmaz. Siz bu yaklaşımlarınızla Fenerbahçe camiasını küçük düşürüyor ve onurunu kırıyorsunuz. Bırakın herkese sempatik görülmeyi, dostluk eli uzatmayı. Sizi anlayan ve anlamak isteyen bir camia yok!. Dost olmak istemeyenlere camiamızı muhtaçmış gibi algı düşüncelerine lütfen itmeyin. Camianın hiçbir başkana bu kadar kredi vermeyeceğini iyi değerlendirin. Sizin yerinizde bir başka isim olsa çoktan “BAŞKAN İSTİFA” sesleri yükselirdi. Ancak böyle devam edilmesi durumunda sizin bile kredinizin bittiğini söylemek isterim.

Sorumlu seçimlerinizden dolayı sizsiniz?..

Bu sezon için Fenerbahçe’nin çok az şampiyon olma durumu vardı. Zira bu mağlubiyet ile artık takımın ilk dört içine girme şansı bile kalmamıştır. Ben Ali Koç adına çok üzülüyorum. Büyük umutlarla başkan seçilen Ali Koç daha ilk yılında Fenerbahçe’ye tarihinin en acı sezonunu yaşatacak. Takımın bu duruma gelmesinin tek sorumlusu Ali Koç’tur. Ben hocaymış, Comolli imiş anlamam. Bu isimleri siz bulup getirdiniz. Sayın başkan Fenerbahçe tepe taklak gidiyor, bunu durdurmanın tek yolu var yanınızda bulunan şakşakçıları uzaklaştırmanız ve takımı daha güvenilir ellere teslim etmenizden geçer. Ben sadece bu önerilerimi ve eleştirilerimi doğru olarak yapmak isteyenlerdenim. Bir söz vardır, “DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR” diye. Biz köyden kovulmayalım diye size yanınızda bulunanlar gibi yalan söylemiyor ve gerçekleri gözlerinizin önüne seriyoruz.  Karar sizin…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43