Taraftar "Comolli" gitsin diyor!

Fenerbahçe Yönetimi Cocu'yu kovdu, taraftarlar ise faturayı Comolli'ye kesti. Transferdeki başarısızlığın sebebi olarak Comolli gösterildi..

Taraftar "Comolli" gitsin diyor!

Ankaragücü maçında son düdüğün çalmasının hemen ardından kısa bir açıklama ile Cocu'nun gönderildiğini açıklayan Fenerbahçe yönetimine ilk tepki Fener taraftarından geldi..

Sanal alemde yönetime verip veriştiren Sarı-Lacivertli taraftarlar, "Cocu'yu hemen kurban ettiniz. Peki o zaman Comolli neden duruyor. Bu transferleri Cocu mu yaptı. Cocu gittiyse Comolli neden duruyor?" ifadelerini kullandılar..

Comolli'nin sportif direktörlük görevine getirilmeden önce hiçbir hazırlığının olmadığı, 100 kişilik futbolcu havuzunun inandırıcı olmadığını söyleyen taraftarlar, "Cocu bile takımın başına son anda getirildi. Comolli takıma hiç dokunmasa daha iyiydi. Mevcut kimyayı da bozdu" dediler..

Futbol otoriteleri de asıl sorumlunun Comolli olduğunu söylediler..

İlker Yağcıoğlu: "Yanlış transferler"
Biz haftalardır söylüyoruz. Cocu ile olmaz diye… Comolli'nin yaptığı transferler yanlış diye. Herkesi ikna ettik bir tek başkan Ali Koç'u Supertotobet ikna edemedik

Sinan Engin: "Gücün Cocu'ya mı yetti?"
"Cocu gariban, bu çöpleri kim aldıysa onu yollayacaksın. Ali Koç, insanları kandırma, gücün Cocu'ya mı yetiyor? Comolli'yi de yollayacaksın, seni kandırıyorlar."

Nurdoğdu Bayraktaroğlu : "Takımı Kuran Kim?"
En zayıf halka olarak Cocu harcandı. Asıl gitmesi gereken kişi Comolli olmalıydı. Taraftarın görüşü zaten bu yönde. Bu kötü takımı kuran adam neden hala gönderilmiyor anlamış değilim. Ali Koç kendi kendine zarar veriyor.

Gürcan Bilgiç: "Türkiye'yi küçümsediler"

"Comolli bu ülkeyi ve Süper Ligi çok küçümsedi. Tıpkı Cocu gibi. Fenerbahçe Başkanı da Comolli'nin uydusu olmayı tercih edince eli kolu bağlandı."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43