Bayındır'dan Uğurcan ve Muslera açıklaması!

Fenerbahçe'de bu sezon takımın en önemli ismi olan Altay Bayındır çok özel açıklamalarda bulundu. Bu sezon Fenerbahçe'nin galibiyetlerinde büyük rol oynayan genç ve başarılı kaleci Altay, Süper Lig'de forma giyen ve öne çıkan kaleciler hakkında konuştu.

Bayındır'dan Uğurcan ve Muslera açıklaması!

 Fenerbahçe'de bu sezon takımın en önemli ismi olan Altay Bayındır çok özel açıklamalarda Sultanbet bulundu. Bu sezon Fenerbahçe'nin galibiyetlerinde büyük rol oynayan genç ve başarılı kaleci Altay, Süper Lig'de forma giyen ve öne çıkan kaleciler hakkında konuştu. Altay aynı zamanda transfer konusunda özel açıklamalarda bulundu. İşte Altay sözleri..

Bu sezon Fenerbahçe başarılı bir performans çizen 22 yaşındaki kalecimiz Altay Bayındır, Tivibuspor'da çok özel açıklamalarda bulundu. Altay, Fenerbahçe'nin durumu ve kaleciler hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Altay'ın sözlerinden satırbaşları;

"FUTBOLDA EN ÖNEMLİ ŞEY KONSANTRASYON"

Fenerbahçe'nin bu sezon genel performansını değerlendiren Altay, "Futbolda en önemli şeyin konsantrasyon olduğunu düşünüyorum. 3 puanı aldığımızda herkes gibi benim de payım oluyor. İyi geçen maçlardan sonra birbirimizi tebrik ediyoruz. Göztepe maçına her hafta olduğu gibi hazırlanıyoruz" açıklamasını yaptı.

UĞURCAN ÇAKIR HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜYOR?

Trabzonspor'un file bekçisi Uğurcan Çakır hakkında da kısa açıklama yapan Altay Bayındır, "Uğurcan Çakır iyi bir kaleci, ülkemizde önemli bir kaleci. İnşallah böyle devam eder. Biz milli takımda zaten arkadaşız." şeklinde konuştu.

"MUSLERA AÇIKLAMASI: Mütevazı bir kişiliği var..

Altay Bayındır, Muslera için ise "Uzun yıllar ülkemizde hizmet eden birisi. Gerçekten mütevazı bir kişiliği var. Takımlar arasında rekabet olsa bile, futbolcuların davranışları birçok şeyin öncüsü oluyor. Çünkü insanlar futbolcuların davranışlarıyla alevlenebiliyor, ya da sakin kalabiliyor. Bunun temsili olarak bizler sahadayız. Bunu da çok iyi yapanlardan biri Muslera'dır." ifadelerini kullandı. 12NUMARA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43