Enner Valencia: İstediğimiz 3 puanı aldık

Enner Valencia, “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Buraya iyi bir takıma karşı oynamaya geldik ve şükürler olsun ki o istediğimiz 3 puanı aldık.

Enner Valencia: İstediğimiz 3 puanı aldık

Enner Valencia, “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Buraya iyi bir takıma karşı oynamaya geldik Onwin ve şükürler olsun ki o istediğimiz 3 puanı aldık. Ben, takımım bana ne zaman ihtiyaç duyarsa her zaman hazırım. Takımıma katkıda bulunmaktan dolayı çok mutlu oluyorum; gerek gol gerekse de asistle.. Bugün de elimden geleni yaptım. Üç puan aldığımız için çok mutluyum.” şeklinde bir değerlendirmede bulundu.

Valencia, “Gerçek anlamda taraftarların göstermiş olduğu destekten dolayı çok mutluyum. Biz zaten ne yapıyorsak onlar için yapıyoruz. Sahada bütün katkımı aslında taraftarları mutlu etmek için yapmaya çalışıyorum. Onların destekleri inanılmaz. Gerek stadyumda gerekse sosyal medyada olsun, her zaman bizi destekliyorlar. Bizim tek hedefimiz sene sonunda onlara güzel bir şeyler hediye edebilmek. İyi bir yolda olduğumuzu düşünüyorum.” diyerek sözlerini noktaladı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43