Erol Bulut: Çalışmaya devam edeceğiz

Teknik Direktörümüz Erol Bulut, 2-1 galibiyetimizle sonuçlanan Fraport-TAV Antalyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Erol Bulut: Çalışmaya devam edeceğiz

Sözlerine bugün vefat yıldönümü olan taraftarımız Koray Şener’i anarak başlayan Erol Bulut, “Bu galibiyetimizi 2 sene önce vefat eden Koray kardeşimize, Koray Şener’e armağan ediyoruz.” dedi.
 
Maçla ilgiliyse Erol hoca, “Kesinlikle kazanmak istiyorduk ama böyle takımların çok zor olduğunu söyledim. Nitekim sonlara doğru o şekilde gerçekleşti ama biraz da bize bağlıydı. Çünkü yakaladığımız 11 tane net gol pozisyonu var. Rakip ilk yarı 11 kişi oynarken de bu pozisyonlar vardı. İkinci yarı biraz daha baskılı oynamaya çalıştık, golümüzü bulduk ama maalesef rakip 90 dakika boyunca 1 kere kalemize geldi, konsantrasyon eksikliğinden yediğimiz bir gol oldu. İşimiz Modabet ondan sonra biraz zorlaştı çünkü rakip kendi kalesi önünde duvarı kurdu.

Ona rağmen yeterince gol pozisyonuna girdik ama maalesef değerlendiremedik. Hep söylüyorum, bunun üzerine çalışmaya devam edeceğiz. Bazen kale önünde son vuruşlarda son paslarda konsantrasyon eksikliği oluyor. Bunu kesinlikle düzeltmemiz lazım. 40’ın üzerinde orta yaptık ve bunların 15, 20 tanesi isabetliydi. Direkten dönen toplarımız var. Galibiyet için elimizden gelen her şeyi takım olarak sonuna kadar yapıyoruz. Futbolcularımı tebrik ederim. İnşallah bu şekilde devam ederiz.” diye konuştu.
 

Son olarak taç atışlarıyla ilgili sorulan soruya Teknik Direktörümüz Erol Bulut, “Bugün tahmin ediyorum yakaladığımız 2 pozisyon var taçtan. Çalışılmış opsiyonlar. 2 gol bulabilirdik ama bulamadık. Çalışmaya devam edeceğiz.” cevabını verdi.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEErol Bulut

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43