Erol Bulut: "Sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşmak istiyoruz"..

Teknik Direktörümüz Erol Bulut, 1-0’lık Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Erol Bulut: "Sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşmak istiyoruz"..

İlk olarak karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktörümüz Erol Bulut, “Rize zor bir rakip tabii. Defans anlamında iyi durmaya çalıştılar biz ona karşılık verdik. 90 dakikaya baktığımızda oynayarak kazanılması gereken maç değil savaşarak kazanılması gereken bir maçtı. Bunu da bizim futbolcularımız bugün çok iyi yaptı. Nitekim yakaladığımız birkaç pozisyonun birini frikikten değerlendirdik. 3 puanı aldık, ondan dolayı çok mutluyuz. Onun dışında maç öncesine gelmek istiyorum; maç öncesinde flaşta konuştuğum cümleler merkezden, stüdyodan pek olumlu yansıtılmadı veya farklı yansıtıldı. O yüzden bu şekilde olduğu sürece zaten bizim tutumumuz Fenerbahçe olarak değişmeyecek. Bize olan yaklaşım yanlış bir şekilde devam ediyor, bu bizi memnun etmiyor. Ondan dolayı bizim tutumumuz kesinlikle bugüne kadar nasıl olduysa bundan sonra da aynı şekilde devam edecek, değişmediği sürece.” dedi.

Transfer haberleriyle ilgili bir soruyu Erol Bulut, “İrfan Can ile ilgili fazla bir şey söylemeyeceğim. Sadece söylemem gereken şu an Başakşehir Futbol Kulübü’nde oynuyor.” diye yanıtladı.

İç sahadaki galibiyetlerle ilgili sorulan soruya Teknik Direktörümüz, “Biz sadece kendi evimizde, stadımızda değil, deplasmanda da kazanmak istiyoruz. Yorkbet Aslında baktığınızda her maçı kazanmak istiyoruz; bu dostluk maçı olur, hazırlık maçı olur, lig maçı olur, kupa maçı olur… Fenerbahçe sahaya çıktığında her zaman maçı kazanmak için oynuyor. O yüzden evimizde kazandığımız için mutluyuz. İnşallah daha çok galibiyetleri kendi stadımızda yaşarız. Deplasmanda da öyle. Önümüzde 19 haftalık bir süreç var. Maksimum galibiyeti alıp sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşmak istiyoruz.” yanıtını verdi.

Maçta sakatlandığı için oyundan çıkan Pelkas’ın sağlık durumuyla ilgiliyse Erol Bulut, “Pelkas’ın arka adelesinde hafif bir sertlik oldu o yüzden oyundan erken aldık. Kendisini riske atmadık ama şu an bir sorun gözükmüyor.” dedi.

Son olarak Attila Szalai’nin takıma olan uyumunu değerlendiren Teknik Direktörümüz Erol Bulut, “Attila Szalai ile ilgili söyleyeceklerim; kendisini iyi analiz ettik. Ben kendisini 1-2 maçta izlemiştim. Bizim milli maçta izlemiştim; zaten kalitesini o maçta belli etti. Sırbistan milli maçı olsun, İzlanda milli maçları olsun… Evet, takımımıza iyi uyum sağladı. Bunun nedenini sorarsanız, takım arkadaşları onu çok iyi bir şekilde karşıladı, ona yardımcı oluyorlar: Yeni gelen diğer arkadaşlar; Osayi olsun, Mesut olsun onlar da baktığımızda en kısa zamanda takım içerisinde yerlerini bulacaklar: Çünkü takımın karakteri, futbolcuların karakterleri çok düzgün ve gelen futbolcuları en iyi şekilde ağırlayıp yardımcı oluyorlar.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEErol Bulut

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43