EROL BULUT: Sonuna kadar bu yarış devam edecek

Teknik Direktörümüz Erol Bulut, 1-1 eşitlikle sona eren Beşiktaş maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

EROL BULUT: Sonuna kadar bu yarış devam edecek

İlk olarak maçı değerlendiren Teknik Direktörümüz Erol Bulut, “Maça baktığımızda güzel bir maç oldu. En azından ekran başında taraftarların izlediği iyi bir maç oldu. İki taraf da yeterince gol pozisyonları buldu. İlk yarıda biraz Beşiktaş topa sahip olup pozisyon buldu. Bizim de pozisyonlarımız vardı. İkinci yarı başladığında duran toptan yediğimiz erken bir gol; yemememiz gereken bir goldü. Ondan sonra zaten risk almamız gerekiyordu. O Kaçak Bahis riski de aldık. Yeterince gol pozisyonuna da girdik, baskılı oynadık. Rakibi hataya zorladık. Sonlara doğru attığımız gol, ondan sonra yakaladığımız 2-3 tane net pozisyon var. Onları değerlendirmiş olsaydık bugün buradan galip gelerek ayrılabilirdik.” dedi.
 
Teknik Direktörümüz Erol Bulut, takımın hücum performansıyla ilgili soruyu “Son vuruşlarımıza daha iyi konsantre olmamız gerekiyor. Nitekim kaçırdığımız pozisyonlar var, önemli olan o pozisyonlara girebilmek. Onu başarabiliyoruz. Ligimize baktığımızda en çok gol pozisyonuna giren takımız. Değerlendirmede biraz sıkıntımız var. Her geçen gün daha iyisini yapmaya çalışacağız. Önümüzde 10 haftalık bir süreç var. Ve sonuna kadar bu yarış devam edecek.” diye cevapladı.
 
Skorla ilgili değerlendirmesi sorulan Erol Bulut, “Buraya galibiyet almak için geldik, beraberlik için gelmedik. Onu da takım ikinci yarıda en iyi şekilde gösterdi.” dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında ilk olarak maçı değerlendiren Teknik Direktörümüz Erol Bulut, ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
Hücum oyuncularının performansıyla ilgili soruyu Erol Bulut, “Takımımıza baktığımızda 20 futbolcumuz gol attı. Bu güzel bir şey. Ama tabii ki hücumdaki futbolcularımızdan daha fazlasını bekleyebiliriz. Bu tabii sezon başında aldığımızda, değerlendirdiğimizde doğru kişiler olduğunu düşündük. Biraz az olsa da futbolcularımız yine de o gol pozisyonlarına giriyor. Bu da önemli. Değerlendirmede biraz sorun yaşıyoruz. Önümüzdeki maçlarda inşallah bu daha iyiye gider. Biraz son vuruşlarda eksiğiz. Daha çok çalışmamız lazım. Demek ki son vuruşlarda futbolcularımız konsantre olamıyor. Konsantrasyon seviyesini en üst seviyeye çekmemiz gerekiyor. Çünkü uzun zaman kalmadı, 10 maç kaldı. O konuda harekete geçmemiz lazım.” diye yanıtladı. 12NUMARA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43