Ersun Yanal: Herkes maçlar bittiğinde, arkasına baktığında bütün takımları orada görecek..

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, İ.M. Kayserispor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Ersun Yanal: Herkes maçlar bittiğinde, arkasına baktığında bütün takımları orada görecek..

Ersun Hoca, “İstatistikler, rakamlar, her şey bizden yana olsa da bizden yana olmayan bir sonuç var. Bunun sorumlusu da kesinlikle benim. Benim sorumluluğumda olan bir şey. İstatistikleri, ortaya koyduğumuz bu tabloyu da lehe çevirebilecek ve bunu da skora dönüştürebilecek bir takım olmalıyız. Diğer taraftan da takım olarak deplasmanda oynadığımız iki maçı kazanabildik. Bunu bu şekilde yapamayız, götüremeyiz. Rakamlardaki üstünlüğümüz, istatistiklerimiz, her şey bizim lehimize dönüşse de bunu, bu matematiği skora döndürmeliyiz ki taraftarlarımızın asla şüpheye kapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu rakamları lehimize çevirebilecek güçteyiz. Son olarak, buradan Fenerbahçe’nin kurguyla şampiyon olacağını iddia edenlere selam söylüyorum.” dedi.

Basın Toplantısı

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Öncelikle karşılaşmayı değerlendiren Yanal, “İstatistikler, rakamlar birçok şey önümüzde olsa da sadece skoru alamamak karşımızda duruyor. Bunun tek sorumlusu benim.  Bu konuda iddia ediyorum ki, istatistik rakamlarımızın lehimize olduğu yerde skoru çevirmeliyiz. İki deplasman maçını kazandık. Deplasmanlarda bu şekilde oynarsak şampiyonluk yarışında yara alırız ama her ne olursa olsun, Fenerbahçe’nin sezon sonunda arkamıza baktığında herkesi arkamızda göreceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sahabet Sorumluluğu alıyorum. Buradan da bu işin kurgusunu yapan arkadaşlara özellikle yazarlara selam söylüyorum. Fenerbahçe’yi bir kurgu olarak gösterip, Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu söyleyip; bunun nasıl olacağını söyleyen arkadaşlara buradan selam olsun. Böyle güzel bir maçı bir kez daha izleyip, kararlarını versinler.” ifadelerini kullandı.

Hakemle ilgili soru üzerine Ersun hoca, “Hakem konuşmak, hakemleri eleştirmek ve hakemlerle ilgili yorum yapmak benim işim değil. Asla bu konuya girmek istemiyorum. Takımımın oyunundan, sonucundan, performansından sorumluyum. Dediğim gibi de takımımın bugün ortaya koyduğu performansı golle tamamlaması gerektiğini ve sonucu alması gerektiğini düşünüyorum. Daha iyisini yapabilecek bir takımız. Camiamız şunu bilsin ki ligi bitirdiğimizde arkamıza baktığımızda herkesin bizim arkamızda olacağını ve herkesi göreceğimizi düşünüyorum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Oyuncularımızın da tutumundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz bunu böyle yapacağız. Hakemlerin yaptıklarıyla işimiz yok.” yanıtını verdi.

Kaçan gol pozisyonları içinse Ersun Yanal, “Şu an elimizde bir kadro var. Bunu en iyi şekilde kullanacağız. Herkesin merak ettiği soruları takım olarak en iyi şekilde verip artık daralan oyunda bunun kredisinin çok az olduğunu da düşünerek emin olun ki herkes maçlar bittiğinde, arkasına baktığında bütün takımları orada görecek. Başka bir şey söylemek istemiyorum.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEErsun Yanal

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43