Jose Sosa’dan açıklamalar

Fenerbahçemizin Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Sosa, Can Bartu Tesislerimizde gerçekleştirilen antrenman öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Jose Sosa’dan açıklamalar

Öncelikle genel bir değerlendirmede bulunan deneyimli oyuncu, “Geçen haftayı galibiyetle, 3 puanla bitirmek bizim için önemliydi. Bu maça kadar, önümüzde yaptığımız hataları iyiye çevirebilmek için zamanımız vardı. Bizim için hazırlanmak adına güzel bir zaman aralığı oldu” diye konuştu.
 
Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansına dair Sosa, “Aslında Fenerbahçe’de beklentiler sürekli aynıdır.  Öncesi ve sonrası gibi bir şey diyemeyeceğim, çünkü Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün her zaman hedefleri bellidir. Ve tabii ki de bu büyük kulübün hedefi buradan şampiyon çıkmaktır” dedi.
 
HER ZAMAN KAZANMAYI AMAÇLIYORUZ

Son maçlardaki takımın oyun anlayışıyla ilgili Arjantinli futbolcu, “Aslında biz oyuncular teknik heyetlerin yaptığı kadar çok ince detaylı analizlerde bulamıyoruz. Onlar bizden bu konuda çok daha üstünler ve onlar da bu yaptıkları teknik analizler sonucunda ki çıkarımları bize iletiyorlar. Bu çıkarımlar doğrultusunda da biz oyuncular aslında oyun başladığı andan itibaren teknik heyetin bize sunduğu oyun anlayışını bir şekilde sahada göstermeye çalışan ekibimiz. Aynı zamanda takım içinde gerçekten çok önemli oyuncular var. Çok mücadeleci bir takıma sahibiz. Tabiki bu kaliteli oyuncularla her zaman kazanmayı Betpark amaçlıyoruz.” diye konuştu.
 

EMRE HOCAMIZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞAHSİYET. BURAYA GELİŞİMDE AKTİF ROL OYNADI
 
Sosa sözlerini şöyle sürdürdü: “Bulunduğum her takımda, bütün antrenörlerle, teknik direktörlerle; her zaman saygı çerçevesinde ilişkisi olan bir insanım. O yüzden yola çıktığım herhangi bir takımda, en başından itibaren eski antrenör ya da yeni antrenör hakkında hiçbir şekilde konuşmak istemiyorum. Bunun için bir karşılaştırmada bulunmak istemiyorum. Eski antrenörler çok saygılı insanlardı, şimdikiler de öyle. Ama tabii ki Emre benim için çok önemli bir şahsiyet. Sonuçta buraya gelişimde Emre hocamız çok önemli aktif rol oynadı. Kendisi çok tecrübeli, bu ligi gerçekten çok iyi bilen biri. Onun için en iyisini diliyorum. Kendimiz için de en iyisini diliyorum. Onun katkısı çok olacaktır diye düşünüyorum.
 
GEÇEN SENENİN ŞAMPİYONUYLA OYNAYACAĞIZ, ONA GÖRE ANALİZLERİMİZİ YAPACAĞIZ
 
Bütün rakiplere karşı zaten saygılıyız. Onları çok ciddiye alıyoruz. Önümüzdeki rakibe de bakıldığında şuanki pozisyonundan hariç, geçen senenin şampiyonu. (Medipol Başakşehir) Ama son analizlere bakıldığında da son düzlükte bizimle gerçekten yükselen bir grafiğimiz var. Dediğim gibi son senenin şampiyonu bir rakiple oynayacağız, ona göre analizlerimizi yapacağız ve onları tabiki de ciddiye alarak oynayacağız. Şampiyonluk içinde her zaman daha iyiye doğru yöneldiğimize inanıyorum ve daha iyisini yapmaya çalışıyoruz.
 
Geleceğim hakkında da şuan için hiçbir fikrim yok, çünkü bu şekilde çok fazla örnek oyuncu var. Daha uzun süreler, daha uzun yıllar oynayan birçok kaliteli iyi oyuncular var. Ben o yüzden kendi kariyerim için sene sene bakmaktan yanayım. Şimdiden bir şey diyemeyeceğim.”

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEJose Sosa

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43