Muriqi: Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz

Fenerbahçemizin Beşiktaş’ı 3-1 mağlup etmesinin ardından takımımızın son golünü atan usta golcümüz Vedat Muriqi yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Muriqi: Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz

Rize deplasmanından da 3 puanı alarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceklerini vurgulayan Muriqi, “Zor bir maç olacağını tahmin ediyorduk. Uzun yıllardır rakiplerimize karşı burada mağlubiyet yaşamadık. Çıkarken de bunun bilincindeydik. Taraftarlarımız da zaten müthişti. Gerçekten inanılmazlardı. 90 dakika boyunca zaman zaman baskı görmemize rağmen bizi desteklediler. Onlara çok teşekkür ediyorum. Çok iyi mücadele ettik. Golden ziyade maçı kazanmak çok önemliydi. Kim atarsa atsın yeter ki maçı kazanalım. Mutluyuz. Devre arasına girmeden önce almamız gereken son bir 3 puan kaldı. Sahabet Rize deplasmanından 3 puanı da alarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz.” dedi.

Attığı golü de değerlendiren Vedat Muriqi, “Her maça aynı şekilde hazırlanmaya çalışıyorum. Bazen çok konsantre olmak da negatif etki yaratabiliyor. Bunu birkaç kez yaşadım. O yüzden normal maçlara hazırlanıyormuş gibi hazırlanıyorum. Rakip kim olursa olsun bütün rakiplere saygım var. Sahada elimden geldiğince mücadele etmeye çalışıyorum. Skora da katkı sağlarsam daha mutlu olurum. Önümüzde bir üç puan daha var. Dişimizi sıkıp bu üç puanı da aldıktan sonra bir haftalık tatilimize çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43