Ozan Tufan:  Bizim için bir hayli zor maç oldu

Takımımız 2-1 geriye düştüğü BTCTurk Yeni Malatyaspor maçında kaydettiği 2 golle galibiyeti getiren Ozan Tufan, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Ozan Tufan:  Bizim için bir hayli zor maç oldu

İlk olarak maçı değerlendiren Ozan, “Geri dönüş yaptığımız için mutluyum ama bugün ortaya koyduğumuz performanstan ötürü de mutsuzum çünkü bugün sahada kötü bir Fenerbahçe vardı. İyi hazırlanmıştık ama istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Bu da bizi üzdü. Sonuca da yansıyordu, son anda takımın gayretiyle beraber maçı çevirdik. Sevindirici yanı Fenerbahçe’nin ne şartlarda olursa olsun pes etmediğini gösterdik. Oyun içinde kötü oynamış olmamız da üzüntü veren yanı. Onun dışında zor dönem geçiriyoruz. Sakat oyuncularımız, mevkisinde oynamayan arkadaşlarımız var. Bizim için zor bir süreç. Goldenbahis Kendi arkadaş grubumuzla hep beraberiz. Bu gemiyi limana yanaştıracağız. Bunun için çalışıyoruz, bunun için çabalıyoruz. Kötü futboldan dolayı da taraftarlarımızdan, bizi izleyenlerden özür dilemek istiyorum.” dedi.
 
Zor maçlar oynadıklarını belirten Ozan Tufan, “Birçok sıkıntımız var. Bunu saha içinde yaşıyoruz. Saha dışında tabii ki sorunlarımız oluyor ama saha içine bu yansıdığı için bütün arkadaşlarımızı ve bizi etkiliyor doğal olarak. Bunu sahaya güzel anlamda yansıtamıyoruz, bu da bizi negatif etkiliyor. Zor maçlar oynuyoruz. Malatyaspor da küme düşmemek için mücadele veriyor. Bizim için bir hayli zor maç oldu. O yüzden Fenerbahçe olarak bu kötü gidişata bu maçla dur dediğimiz için iyi oldu. Sezon sonuna kadar daha da iyi olacak. Bütün maçlarımızı en güzel şekilde oynayıp tamamlamayı düşünüyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
Ozan Tufan

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43