Sadece ikinci devreyi değiştirebiliriz

Profesyonel Futbol Takımımızın kaptanlarından Hasan Ali Kaldırım, Antalya kampında ikinci devre hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.

Sadece ikinci devreyi değiştirebiliriz

İkinci devreye iyi bir başlangıç yapmak istediklerini vurgulayan Hasan Ali, taraftarlarımızın özlediği Fenerbahçe’yi izlettirmek istediklerini belirtti.

Profesyonel Futbol Takımımızın deneyimli savunmacısı Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan “Kamp Günlüğü” programında Barış Yalçınsoy’un sorularını yanıtladı.

İlk olarak kamp dönemini değerlendiren Hasan Ali, “Yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaklaşık 1 haftalık tatilden sonra iki gün önce İstanbul’da toplandık.  Birkaç test uygulayıp Antalya’ya geldik. İlk günlerimiz iyi başladı. İyi çalışıyoruz. Ligin ilk devresindeki maç takviminden dolayı çok antrenman yapma veya çok yüklenme fırsatı bulamadık. Bu da gayet doğal. O yüzden şu anki Antalya’daki kamp dönemimiz bizim için çok iyi bir şans. Hem Ersun hocamızla hem fizik anlamda yüklenme gerçekleştirebilmek için hem de oyun şablonumuzu daha iyi bir seviyeye getirebilmek için iyi bir şans. Tabii kamp dönemleri her zaman zor geçer, yoğun geçer. Günde çift idmanla sürdüreceğiz. Çok Tombala vaktimiz yok. Yaklaşık 1 hafta kamp süreci yaşayacağız. Bu süreci kazasız, belasız, sakatlık olmadan çok iyi geçirip, ikinci devreye iyi başlamak ve iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz.” dedi.

Ligin ilk devresindeki kötü gidişat yüzünden taraftarlarımızdan tekrar tekrar özür dilediğini belirten Hasan Ali, “Tabii ki özür dilemenin bir şey değiştirmeyeceğini biliyoruz. Bundan sonra geride kalanı düşünmeyip tüm enerjimizi kamp dönemi ve sonrasında oynayacağımız maçlara odaklamak zorundayız. Geçmiş geçmişte kaldı. Sadece ikinci devreyi değiştirebiliriz. Var gücümüzle çok iyi çalışıp hem mental anlamda, hem de fiziksel anlamda kendimizi geliştirip bunları oyunumuza yansıtmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal’ın oynatmak istediği futbolu tamamen kendilerine aşılayıp ikinci devreye güzel bir başlangıç yapmak istediklerinin de altını çizen deneyimli futbolcu, “İnşallah onların özlediği Fenerbahçe’yi ikinci devrenin ilk maçıyla birlikte izletip bundan sonra Fenerbahçe’yi hak ettiği yerlere taşırız.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEHasan Ali

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43