Takımımız yine reaksiyon gösterdi

Çaykur Rizespor karşısında Takımımızın 2. golünü kaydeden İspanyol golcümüz Roberto Soldado, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Takımımız yine reaksiyon gösterdi

Yine erken bir dakikada gol yediklerine dikkat çeken başarılı isim, "Takımımız yine reaksiyon gösterdi. Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da çok erken gol gördük kalemizde. Ama yine geri dönebildik ve öne geçtik. Rakibimizden bir fazla devre arasına girdik. Herkesin bir adım daha fazla atması gerekiyor. Oyun tamamen bizim kontrolümüze dönmüş durumda. Biraz kendimizi eleştirmemiz gerekiyor. Çok kolay bir şekilde durumu sıkıntılı hale getirdik. Kendimizi eleştirmeliyiz. Kolayken işleri zora sokmamalıyız. Çünkü çok acı çekiyoruz, ondan sonra. 2-2’den sonra bir penaltı oldu. Taraftarların desteği çok önemliydi. Wipbet Onların desteğiyle 3 puanı bugün aldık" dedi.

Soldado, "Şu anda benim için gelecek önümüzdeki maç demek. Tamamen toparlanıp sahada olmak demek. Buna odaklandım. Takıma katkı nasıl veririm, nasıl kazanırız diye düşünüyorum. Şu an kendimi değil takımı düşünmemiz gerek. Yüzde yüzümde olmak zorundayım. Hocamızın beni beğenmesini sağlamak mecburiyetindeyim. 4 ay çok acı çektiğim dönemi geride bıraktım. Sahada olayım ve takım arkadaşlarıma yardım edeyim. Keyif alıyorum. En çok istediğim şey bu. Sahada olayım ve takım arkadaşlarıma yardımcı olayım" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇESoldado

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43