Fenerbahçe HDI Sigorta 3-0 İstanbul BBSK

Erkek Voleybol Takımımız Fenerbahçe HDI Sigorta, AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 4. haftasında İstanbul BBSK’yı ile karşılaştı.

Fenerbahçe HDI Sigorta 3-0 İstanbul BBSK

ARA

VOLEYBOL

Fenerbahçe HDI Sigorta 3-0 İstanbul BBSK

23 Eylül 2020 Çarşamba 18:02

Erkek Voleybol Takımımız Fenerbahçe HDI Sigorta, AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 4. haftasında İstanbul BBSK’yı ile karşılaştı. Ekibimiz, Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmadan 25-22, 25-19 ve 25-17’lik setlerle 3-0 kazanarak ligde üçte üç yaptı.

Takımımız, ligin ilk haftasında Sorgun Belediyesi ile eşleşmiş ancak rakip takımın oyuncularında COVID-19’a rastlanması sebebiyle mücadele tehir edilmişti.

Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da karşılaşmayı takip etti.

Başantrenörümüz Erkan Toğan yönetimindeki Takımımız maça; Ulaş Kıyak, Graham Vigrass, Nicholas Hoag, Emre Batur, Salvador Hidalgo, Metin Toy altısı ve libero Hasan Yeşilbudak ile başladı.
 

İmajbet />

Mücadele karşılıklı serilerle başlarken; teknik molaya 12-10 önde giren taraf İstanbul BBSK oldu. Son bölüme 4 sayılık bir dezavantajla giden Fenerbahçe HDI Sigorta, 4-0’lık bir seri yakalayarak skoru 19-19’da eşitledi. Oldukça çekişmeli geçen seti 25-22 kazanan Ekibimiz, maçta 1-0 öne geçti.

İkinci sete iyi başlayan Fenerbahçe HDI Sigorta, teknik molaya 12-6 önde girdi. Mola dönüşünde de hücum üstünlüğünü yakalayan Takımımız, seti 25-19 önde tamamlayarak maçta durumu 2-0 yaptı.

Üçüncü sete üst üste serilerle başlayan Ekibimiz, teknik molaya 12-8 önde gitmeyi başardı. Moladan sayılarla dönen Fenerbahçe HDI Sigorta, farkı 6 sayıya çıkararak avantajı eline aldı. Son bölümde de etkili bir oyun ortaya koyan Takımımız, baştan sona önde götürdüğü seti 25-17, maçı ise 3-0 kazanmayı başardı.

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇE12NUMARA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43