Fenerbahçe 76-55 Adana ASKİ

Fenerbahçe 76-55 Adana ASKİ
 

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 26. ve son hafta müsabakasında Adana ASKİ’yi ağırladı. Potanın Kraliçeleri, Metro Enerji Salonu’nda oynanan müsabakadan 76-55 galip ayrıldı.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde normal sezonu 3.sırada tamamlayan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız, Play Off Çeyrek Final serisinde Beşiktaş ile eşleşti.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız mücadeleye Anastasiya Verameyenka, Birsel Vardarlı Demirmen, Tuğçe Canıtez, Kia Vaughn ve Sottana beşiyle başladı.



Fenerbahçe Kadın Basketbol bonus veren siteler Takımımız maça Kia Vaughn ve Sottana’nın basketleriyle 8-0’lık seriyle başlarken; Adana ASKİ maçtaki ilk sayılarını Marina ile buldu(8-2). Maçın ilk 5 dakikalık bölümünü 12-6’lık skorla önde geçen Takımımız karşısında konuk takım Williams ve Donette Michelle’le farkı eritmeye çalıştı(14-10). Çeyreğin son bölümlerinde oyuna dâhil olan Ana Dabovic’in de skora yaptığı katkıyla takımımız, periyotu 21-14 önde Belugabahis tamamladı.



İkinci çeyrek, Ayşe Cora ile Donette Michelle Snow’un karşılıklı basketleriyle başladı(26-18). Periyotun ilk 3 dakikalık bölümü geride kalırken Adana ASKİ farkı 3’e indirse de(26-23), devamında devreye giren kaptan Birsel Vardarlı Demirmen ve Anastasiya Verameyenka’nın basketleriyle skor 31-26’ya geldi. Bitime 2 dakika kala farkı çift hanelere çıkaran Potanın Kraliçeleri(40-28), soyunma odasına da 43-32’lik üstünlükle girdi.



Mücadelenin üçüncü çeyreğine Snow’un 6-0’lık serisiyle iyi başlayan Adana ASKİ karşısında Fenerbahçemiz Ana Dabovic’le bu seriye son verdi(45-38). Devamında rakibe 10-0’lık bir seriyle cevap veren Potanın Kraliçeleri, farkı 17 sayıya çıkarıp(55-38), final periyotuna da 60-41 önde giren taraf oldu. Final periyotunda da üstün bir oyun sergileyen Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız, mücadeleden 76-55 galip ayrıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43