İzmir'de zor maç..

İzmir'de zor maç..
 

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 3. hafta müsabakasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. 25 Ağustos Cumartesi günü (yarın) Bornova Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve beIN Sports’tan ekranlara gelecek. Maçta hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak.

Takımımız lige 2-1’lik Bursaspor galibiyetiyle başlarken, ikinci hafta konuk olduğu Evkur Yeni Malatyaspor’a 1-0 mağlup oldu. Rakibimiz Göztepe ise ilk hafta konuk ettiği Evkur Yeni Malatyaspor’a 3-1, ikinci hafta konuk olduğu Galatasaray’a 1-0 mağlup oldu.

Karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek
Romabet
Göztepe ile Fenerbahçemiz arasında oynanacak lig maçını Cüneyt Çakır yönetecek. Bahattin Duran ve Tarın Ongun’un yardımcı hakemler olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Serkan Çınar.

Göztepe ile 49. randevu

Fenerbahçe ile Göztepe, yarın İzmir'de yapacakları maçla Süper Lig'de 49. kez birbirlerine rakip olacak. İki takım arasında geride kalan 48 maçtan 22'sini Fenerbahçemiz, 7'sini Göztepe kazandı, 19 müsabaka da berabere sonuçlandı. Gollerde de Fenerbahçemizin, Göztepe'ye 73-32 üstünlüğü bulunuyor. Geçen sezonun ilk yarısında İzmir'de yapılan müsabaka 2-2 bitti, ikinci devre İstanbul'da Fenerbahçe 2-1 kazandı.

İzmir'deki maçlar

İki ekip, yarın yapacakları maçla ligde İzmir'de 25. kez karşılaşacak. Geride kalan müsabakalarda Fenerbahçe'nin galibiyetlerde 8-5 üstünlüğü bulunuyor. İzmir'de 11 maç da berabere sonuçlanırken, Fenerbahçe 26, Göztepe ise 17 gol attı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43