Bayraktaroğlu: Fenerbahçe 90'lı yılların futbolunu oynuyor!

Fenerbahçe ve spor camiasının tecrübeli isimlerinden Nurdoğdu Bayraktaroğlu bu haftaki maç yazısında, Fenerbahçe futbol takımına ağır bir şekilde eleştiri yaptı.

Bayraktaroğlu: Fenerbahçe 90'lı yılların futbolunu oynuyor!

Takımın 2021 yılı olmasına rağmen adeta 1990 yıllarının futbolunu oynadığını belirterek şunları söyledi: "Fenerbahçe Erzurum’da kazanarak yoluna dörtte, dört yaparak devam ediyor. Ancak kazanmasına rağmen kesinlikle iyi futbol oynayamıyor. Futbolcular adeta her maçı idman havasında oynamaya başladılar. Bazı maçlarda iyi futbol ve mücadele olmayabilir. Ancak bu alışkanlık her maç devam ediyorsa takımın kalitesinin yetersiz olduğunun bir göstergesidir. İzlediğim Fenerbahçe futbol takımı ne biz spor yazarlarına, ne de ekran başında ki Fenerbahçelilere asla zevk vermiyor. Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışında ki rakiplerine bakınca Fenerbahçe’nin 1990’lı yılların futbolunu oynadığını görüyorum. Bu futbol ile bu mücadele ile ŞAMPİYONLUK gelmez. Fenerbahçe bu sezon mutlaka Şampiyon olmak istiyorsa şu anki oyununun 2 kat üzerine çıkması gerekir".

Emre Belözoğlu transferlerde başarılı olamadı

Sezon başı transferlerinin de çok başarısız olduğunu yazan Bayraktaroğlu, Emre Belözoğlu'nu transferlerde başarısız buldu.Bu konuda kaleme aldığı satırlar şunlar : "Oyuncu kadrosunun neredeyse %85’i Fenerbahçe futbol takımında oynamaya yeterli değil. Yani sezon başında alınan 18-19 futbolcunun çoğu tamamen yeteneksiz, yaşlı, sakat ve sıradan futbolcular. Bu alanda Emre Belözoğlu’nun Comolli ’den adeta bir farkı yok. Bu kadar sıradan futbolcuları Fenerbahçe’ye alması gerçekten çok garip. Emre bey diyecek ki “Ver 10 milyon dolar kaliteli 2 adam alayım. Sevgili Emre, Betpark 1o milyonu sokakta ki Fenerbahçeli bir futbol severe ver o da en kaliteli olanı alır. Mesele az paraya FENERBAHÇE’DE OYNAYABİLECEK YETENEKLERİ ALABİLMEK..SİZLER BUNLARI YAPMAK İÇİN GÖREV ALDINIZ YA? ANADOLU KULÜPLERİNİN ALDIĞI YABANCILARA İYİ BİR BAK VE DERS ÇIKAR..BAŞKAN ALİ KOÇ SANA GÜVENMİŞ VE BU GÖREVE GETİRMİŞ, ANCAK ŞU ANA KADAR BAŞKANIN VE CAMİANIN GURUR DUYACAĞI TAKIMI NE YAZIK KURAMADIN!  İNŞALLAH ŞU ARA TRANSFER DÖNEMİNDE TAKIMA FAYDALI OLACAK VE ŞAMPİYONLUĞA TAŞIYACAK YETENEKLERİ ALIRSIN. YOKSA NE BAŞKAN ALİ KOÇ, NE DE FENERBAHÇE TARAFTARI ŞAMPİYONLUK GÖREMEZ.       

Yazının tamamı : https://www.12numara.com.tr/fenerbahce-90larin-futbolunu-oynuyor-makale,98.html


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43