Biz Yazdık..Ali Koç teknik direktör kararını verdi! 

Fenerbahçe, ocak ayına kadarki performansı geçer not alırsa Erwin Koeman ile sezon tamamlanacak. Gelecek yıl içinse, büyük ihtimalle öncelikle Başakşehir’le zirveyi zorlayan Abdullah Avcı ile masaya oturulacak.

Biz Yazdık..Ali Koç teknik direktör kararını verdi! 

Fenerbahçe'de teknik direktör konusu bir süreliğine rafa kaldırıldı. Sarı-lacivertli yönetim, Koeman'ın derbi performansından hayli memnun kaldı. Cocu'nun yardımcısı olarak göreve başlayan Hollandalı çalıştırıcı, hem takımı iyi yönetmesi hem de yaşanan olaylarda soğukkanlı kalması ile Başkan Ali Koç ve yönetimin takdirini kazandı. Koeman, Anderlecht ve Alanya maçlarından iyi sonuçlar alırsa, bu sezon Hollandalı ile tamamlanacak.

2014'TEN BU YANA BAŞAKŞEHİR'DE...Başkan Ali Koç'un gelecek sezon için kafasındaki projenin ise Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı olduğu belirtildi. Anvak bu ismin yanı sıra bazı yerli isimlerinde Koç'un kafasında Onbahis olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe Taraftarlarının Bağımsız sesi olan 12numaracomtr net bilgiyi sizler için aldı. Ali Koç'un bu nedenle Cocu sonrası yeni bir teknik direktörle anlaşmak yerine yola Koeman'la devam edeceği öğrenildi. Gen.Yay.Yönetmenimiz Nurdoğdu Bayraktaroğlu'da bu konu ile ilgili bir köşe yazısı yayınlamıştı ve takımın başında Erwin Koeman'ın kalması gerektiğini belirtmişti. Bu yazıyı okuyan Ali Koç'un etkilendiği ve kesin olarak Teknik Adam arayışını en azından devre arasına kadar sonlandırdığı öğrenildi. Ali Koç'un her zaman tarafsız ve ilkeli yayınları ile beğenisini kazanan 12numaracomtr yine doğru ve gerekli olanı yapmayı başardı. 

İŞTE O YAZI : 

https://www.12numara.com.tr/haberler/bayraktaroglu-erwin-koeman-takimda-kalmali-h3837.html

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43