Aydın Büyükşehir Belediyespor 0-3 Fenerbahçe Opet

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 8. haftasında Aydın Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu. Sarı Melekler, Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-0 galip ayrıldı ve ligdeki altıncı galibiyetini aldı.

Aydın Büyükşehir Belediyespor 0-3 Fenerbahçe Opet

Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da karşılaşmayı protokol tribününden takip etti.

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, karşılaşmaya Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol, Kelsey Robinson, Melissa Vargas, Bahar Toksoy Guidetti, Brankica Mihajlovic ve libero Aylin Sarıoğlu’yla başladı. Mücadele Fenerbahçe Opet’in servisiyle başlarken, maçtaki ilk sayılar Aydın Büyükşehir Belediyespor’dan geldi(2-0). Rakibine hemen cevap veren takımımız, Mihajlovic ve Vargas ikilisinin sert smaçlarıyla skoru eşitledi(2-2). Setin ilk bölümünde her iki takım da dengeli bir oyun ortaya koysa da Fenerbahçemiz teknik molaya 10-12’lik üstünlükle girdi. Teknik moladan 3-0’lık seriyle dönen ev sahibi takım, 13-12’lik üstünlüğü yakalasa da, takımımız mücadelede bir kez daha önde geçen taraf oldu(13-14). Ev sahibi takım Aydın Büyükşehir Belediyespor özellikle bloktan bulduğu sayılarla üretken olmaya çalışırken takımımız Robinson ve Vargas’la üstünlüğünü korudu(16-18). Setin son bölümüne girilirken kaptan Eda Erdem Dündar’ın da etkili oyunuyla 3 sayılık bir fark(17-20) yakalayan Sarı Melekler, seti 20-25 önde tamamladı ve 1-0 öne geçti.

İkinci setin ilk sayısı bloklarda da etkili bir performans ortaya koyan Eda Erdem Dündar’dan geldi(0-1). Fenerbahçemiz, Sekabet Bahar ve Mihajlovic’in sayılarıyla 2-4 üstünlüğü yakalasa da Aydın Büyükşehir Belediyespor; Celeste Plak ve Meryem Boz’un serisiyle skoru 6-4’e getirdi. Takımımız Robinson’la rakibin serisine nokta koyarken Bahar ve Eda’nın sayılarıyla da 6-7’lik üstünlüğü yakaladı. Her iki takım da bu bölümde ilk settekine benzer bir oyun ortaya koysa da, Fenerbahçemiz, Brankica Mihajlovic’in üst üste bulduğu sayılarla teknik molaya 9-12 önde girdi. Moladan da Vargas ve Mihajlovic ikilisiyle dönen takımımız, farkı 5’e çıkardı(9-14). Ev sahibi takım Celeste Plak ve Meryem Boz'la maça ortak olmaya çalışsa da Brankica Mihajlovic’i durdurmak kolay olmadı ve setin son bölümlerinde fark 7 sayıya kadar çıktı(10-17). Ev sahibi karşısında yakaladığı avantajı ve farkı setin sonuna taşıyan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, setten 25-16’lık skorla galip ayrıldı.

Müsabakanın üçüncü seti Eda Erdem Dündar-Naz Aydemir Akyol ve Ecem Alıcı-Meryem Boz’un karşılıklı sayılarıyla başladı(2-2). Setin başında Celeste Plak ile üstünlük kurmaya çalışan ev sahibine Melissa Vargas’la dur diyen Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, teknik molaya 9-12’lik üstünlükle girdi. Moladan Ecem Alıcı’nın sayılarıyla dönen Aydın Büyükşehir Belediyespor, farkı 1’e indirdi(11-12). Devamında rakibin servis hataları ve Vargas’ın etkili oyunuyla seti istediği noktaya getiren takımımız, üstünlüğünü sürdürdü(15-18). Setin son bölümlerindeyse Celeste Plak ile farkı eritmeye çalışan Aydın Büyükşehir Belediyespor karşısında Robinson ve Vargas’la skor üreten takımımız, seti 23-25, maçı da 3-0 kazandı.

Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe Opet

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43