Eczacıbaşı Vitra 3-1 Fenerbahçe Opet

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Kupa Voley final mücadelesinde Eczacıbaşı Vitra ile karşılaştı. Sarı Melekler setlerini 23-25, 25-17, 25-22 ve 25-20 tamamladığı mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı.

Eczacıbaşı Vitra 3-1 Fenerbahçe Opet

İzmir'in ev sahipliğinde TVF Atatürk Voleybol Salonu Vestel Venus Spor Kompleksi’nde oynanan final mücadelesini Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve İlker Dinçay yerinde izledi.

Zoran Terzic yönetimindeki Sarı Melekler karşılaşmaya; Eda Erdem Dündar, Ana Antonijevic, Samantha Bricio, Dicle Nur Babat, Melissa Vargas ve libero Melis ile başladı.

Mücadele Fenerbahçe Opet’in sayılarıyla başlarken, Eczacıbaşı Vitra art arda bulduğu sayılarla 3-2 öne geçti. Vargas ile eşitliği yakalayan Sarı Melekler, Gibbemeyer ve Larson’un sayılarına engel olamadı ve 9-6 geriye düşünce Zoran Terzic molayı aldı. Molanın ardından Kaptan Eda ve Vargas ile sayılar üreten Ekibimiz, teknik molaya 11-12 önde girdi. Teknik moladan da sayılarla dönen Fenerbahçe Opet, serisini devam ettirirken; Eczacıbaşı Vitra ise Boskovic ve Larson ile eşitliği yakaladı(17-17). Oldukça çekişmeli geçen seti Fenerbahçe Opet, 23-25 kazanarak setlerde Tümbet 1-0 öne geçti.

İkinci setin başında Dicle ve Vargas’ın sayılarıyla 4-2 öne geçen Sarı Melekler, Larson’ın sayılarına engel olamayınca teknik molaya 12-8 geride giren taraf oldu. Fenerbahçe Opet mola dönüşünde istediklerini sergileyemese de Vargas ve Bricio ile skoru 16-13 yaptı. Son bölümde sayılar üretmekte zorlanan Sarı Melekler, seti 25-17 geride tamamladı ve setlerde durum 1-1 oldu.

Karşılıklı sayılarla başlayan mücadelenin üçüncü setinde Fenerbahçe Opet, teknik molaya 12-9 geride girdi. Sarı Melekler moladan Fatma Yıldırım’ın sayısıyla dönse de Eczacıbaşı Vitra yakaladığı seriyle 21-16 öne geçti. Son bölüm oldukça çekişmeli geçse de Takımımız, seti 25-22 kaybetti ve setlerde 2-1 geriye düştü.

Dördüncü sete iyi başlayan taraf Eczacıbaşı Vitra olurken; Fenerbahçe Opet teknik molaya 12-9 geride girdi. Moladan Fatma’nın sayısıyla dönen Sarı Melekler, son bölümde üst üste bulduğu sayılarla skoru 18-15’e getirdi. Ancak Sarı Melekler, Eczacıbaşı Vitra’nın sayılarına engel olamayınca seti 25-20 kaybetti ve mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43