Eczacıbaşı VitrA 3-2 Fenerbahçe Opet

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 6'ncı haftasında Eczacıbaşı VitrA’ya konuk oldu. Sarı Melekler, setlerini 23-25, 26-24, 25-19, 21-25, 15-12 geride tamamladığı mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı..

Eczacıbaşı VitrA 3-2 Fenerbahçe Opet

Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ile İlker Dinçay da izledi.
 
Sarı Melekler, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla lösemi hastalığına farkındalık yaratmak adına sahaya maskelerle çıktı.
 
Zoran Terzic yönetimindeki ekibimiz Eczacıbaşı VitrA karşısında maça; Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol, Brankica Mihajlovic, Melissa Vargas, Bahar Toksoy Guidetti, Kelsey Robinson altısı ve libero Aylin Sarıoğlu ile başladı.
 

Zorlu mücadelenin ilk setinde teknik molaya 12-9 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle gidildi. Mola dönüşü farkı 1 sayıya indiren ekibimiz, Pereira’nın sayılarına engel olamayınca skor 18-15 oldu ve Başantrenörümüz Zoran Terzic’ten mola geldi. Karşılıklı servis hatalarının ardından Vargas’ın servisleriyle 19-19’da eşitliği yakalayan Fenerbahçe Opet, bu kez rakibine mola aldırdı. Moladan Eda’nın sayılarıyla dönen Sarı Melekler, kalan bölümde hata yapmadı ve seti 23-25 kazandı.

Redwin />  
İkinci setin teknik molası da 12-9  Eczacıbaşı VitrA’nın üstünlüğüyle geçildi. Mola sonrası Vargas, Robinson ve Eda’nın sayılarıyla skor avantajını eline geçiren Sarı Meleklerde skor 21-20’ye gelince Zoran Terzic mola aldı. Mola sonrası Vargas’ın kaydettiği sayılarla skoru 24-24’te eşitleyen Fenerbahçe Opet, öne geçme şansını değerlendiremedi ve seti 26-24 kaybetti.
 

Ev sahibi ekibin 2 sayılık serisiyle başlayan üçüncü sette Vargas ve Naz’ın sayılarıyla 2-4 öne geçen Fenerbahçe Opet, teknik molaya ise 12-10 geride girdi. Kalan bölümde istediği oyunu sergileyemeyen ekibimiz seti 25-19 geride tamamladı.
 
Dördüncü sete iyi başlayan Sarı Melekler skoru 3-7’ye çekince ev sahibi ekipten mola geldi. Teknik molayı da 10-12 önde geçen Fenerbahçe Opet, etkili oyununu setin sonuna kadar sürdürdü ve seti 21-25 kazandı.

Karşılıklı sayılarla başlayan beşinci sette saha değişimi 8-6 Eczacıbaşı VitrA’nın üstünlüğüyle gerçekleşti. Kalan bölümde istediği performansı sahaya yansıtamayan ekibimiz; seti 15-12, maçı da 3-2 kaybetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43