Fenerbahçe 3-0 Aydın Büyükşehir Belediye

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venüs Sultanlar Ligi 7. hafta karşılaşmasında Aydın Büyüşehir Belediyespor ile karşılaştı.

Fenerbahçe 3-0 Aydın Büyükşehir Belediye

Fenerbahçemiz setlerini 25-15, 25-20 ve 27-25 kazandığı maçtan 3-0 galip ayrılmayı başardı.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmayı; Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve Esra Nazlı Ercan ile Fenerbahçe Futbol Takımımızın oyuncusu Diego Reyes de izledi.

Ekibimiz mücadeleye; Kaptan Eda, Fatma Yıldırım, Ana Antonijevic, Samantha Bricio, Melissa Vargas ve libero Melis Yılmaz ile başladı.

İlk setin başı karşılıklı sayılara sahne olurken, Fenerbahçemiz Melissa Vargas ve Samantha Bricio’nun etkili oyunuyla durumu 8-4’e getirdi. Teknik molaya 12-8 önde girmeyi başaran Sarı Melekler Kaptan Eda, Bricio ve Vargas’ın bulduğu art arda sayılarla farkı çift hanelere çıkardı(20-10). Setin son bölümünde konuk ekip bir seri yakalasa da Takımımız farkın erimesine izin vermedi ve Bahar’ın sayısıyla seti 25-15 kazandı.

Kolaybet src="https://www.12numara.com.tr/images/upload/cccccccccccc.jpg" style="width: 603px; height: 603px;" />

Fenerbahçemiz Kaptan Eda’nın sayılarıyla ikinci sete başladı ancak Aydın Büyükşehir 4-0’lık seri yaparak durumu 4-4’te eşitledi. Takımımız ise bu seriye yine 4-0’lık seriyle karşılık verdi ve 7-4 öne geçti. Teknik molaya da Bricio ve Fatma’nın hücum sayılarıyla 12-7 üstünlükle giren Sarı Melekler, mola dönüşünde de seti domine etmeye devam etti: 16-10.  Fatma Yıldırım’ın etkili servisleriyle son bölümde de rakibe şans tanımayan Takımımız, seti 25-20 kazanarak durumu 2-0 yaptı.

Üçüncü sete de Eda’nın sayılarıyla başlayan Fenerbahçemiz, teknik molaya 12-10 önde girmeyi başardı ancak mola dönüşü rakip takım bulduğu sayılarla 13-12 öne geçti. Setin ikinci yarısında hücum organizasyonlarında etkili olamayan Takımımız, son bölümde Martinez’in sayılarına engel olamasa da Vargas ve Bricio’nun sayılarıyla tekrar öne geçmeyi başardı. Oldukça çekişmeli geçen son anlarda Aydın Büyükşehir Belediyespor elde ettiği set sayılarını değerlendiremeyince Sarı Melekler inanılmaz bir mücadeleye sahne olan son seti Vargas’ın maç sayısıyla 27-25, maçı ise 3-0 kazanmayı başardı.
 

Anahtar Kelimeler:
FENERBAHÇEVestel

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43