Fenerbahçe Opet 3-0 Çanakkale Belediyesi

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venüs Sultanlar Ligi 19. haftasında Çanakkale Belediyesi’ni konuk etti. Sarı Melekler, setlerini 25-15, 15-19 ve 25-21 önde tamamladığı karşılaşmadan 3-0 galip ayrılmayı başardı.

Fenerbahçe Opet 3-0 Çanakkale Belediyesi

Burhan Felek Voleybol Salonu’ndan oynanan karşılaşmayı Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve İlker Dinçay izledi.

Zoran Terzic yönetimindeki Sarı Melekler karşılaşmaya; Ana Antonijevic, Fatma Yıldırım, Melissa Vargas, Bahar Toksoy Guidetti, Samantha Bricio, Eda Erdem Dündar ve libero Melis Yılmaz ile başladı.

İlk sete iyi bir başlangıç yapan Sarı Melekler teknik molaya 12-5 önde girerken, ikinci bölümde konuk ekip art arda bulduğu sayılarla bir seri yakaladı(17-9). Ancak etkili servislerle ve hücum organizasyonlarıyla rakibinin farkı kapatmasına izin vermeyen Fenerbahçe Opet, 20 dakika süren seti 10 sayı farkla 25-15 önde bitirmeyi başardı.

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci sette de teknik molaya 12-11 önde giren taraf Sarı Melekler oldu. Molanın ardından Çanakkale Belediyesi oyuna ortak Holiganbet olmaya çalışsa da Zoran Terzic’in öğrencileri konuk ekibin rahat sayı bulmasına izin vermeyerek etkili oyununu sürdürdü. Ana Antonijevic önderliğinde oyuna hakimiyetini koyan Fenerbahçe Opet, ikinci seti de 25-19 önde tamamladı.

Sarı Melekler üçüncü sete Melissa Vargas’ın sayılarıyla başlasa da Çanakkale Belediyesi Perez’in iyi servisleriyle öne geçti. Teknik molaya da 10-12 önde giren taraf konuk ekip olurken, setin son bölümünde 14-14 eşitliği bozan sayı, maçın en uzun rallisinde Samantha Bricio’dan geldi. Bu sayının ardından art arda sayılar bulan Fenerbahçe Opet seti 25-21; karşılaşmayı ise 3-0 kazanmayı başardı.

Karşılaşmanın ardından Sarı Melekler, mücadeleyi izlemeye gelen "Epilepsi ve Yaşam Platformu" üyelerinin yanına giderek galibiyeti kutladılar ve epilepsiye farkındalık yaratmak amacıyla gözlük takarak fotoğraf çektirdiler. 

Fenerbahçe Opet, Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde normal sezonun son haftasında 23 Şubat Cumartesi günü Nilüfer Belediyesi'ne konuk olacak.

Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe Opet

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43