Fenerbahçe Opet 3-0 Karayolları

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi 21. hafta mücadelesinde Karayolları’nı konuk etti. Sarı Melekler, Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan müsabakadan 3-0 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Opet 3-0 Karayolları

Mücadeleye iki servis hatasıyla başlayan Karayolları karşısında Takımımız, Melissa Vargas ve Bricio’nun üst üste bulduğu sayılarla 8-3’lük üstünlüğü yakaladı. Bu skor rakibe mola aldırsa da, Sarı Melekler, mola dönüşünde serisine devam etti ve teknik molaya 12-3’lük üstünlükle girdi. Teknik mola sonrasında Karayolları, arka arkaya bulduğu sayılarla farkı eritip skoru 12-7’ye getirse de takımımız, Melissa Vargas’la rakibin serisine son verdi(14-7). Rakip Karayolları, özellikle teknik moladan sonra bulduğu etkili servislerle farkı 2 sayıya indirdi(15-13). Bu Betmoon skor karşısında Melissa Vargas, Eda Erdem Dündar ve Dicle Nur Babat’la yeniden oyuna ağırlığını koyan takımımız, 5 sayılık Afyon mutlu son farkı yakaladı(20-15). Seti kazanma adına son bölümde özellikle ikili bloktan sayılar bulan Fenerbahçe Opet, seti 25-18 kazandı.

Müsabakanın üçüncü seti, geride kalan iki sene oranla daha çekişmeli geçti. Konuk takım Karayolları, özellikle kaptan Mariana ile bulduğu sayılarla teknik molaya 11-12 önde girdi. Her iki takım da bu bölümde başa baş bir oyun sergilese de Kadın Voleybol Takımımız Fenerbahçe Opet, setin son bölümlerini iyi oynadı ve seti 25-20, maçı da 3-0 kazandı.

Tokat mutlu son

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43