Fenerbahçe Opet 3-0 VakıfBank

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin beşinci hafta mücadelesinde VakıfBank’ı konuk eden Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, rakibini 3-0’la geçti. Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan maçın setleri 25-18, 25-20 ve 25-22 sonuçlandı.

Fenerbahçe Opet 3-0 VakıfBank

Bu skorla 4. galibiyetine imza atan Fenerbahçe Opet, rakibine de ilk mağlubiyetini aldırdı. Sarı Melekler, cumartesi günü Eczacıbaşı VitrA’ya konuk olacak. 

Takımımız parkeye, “ATAMIZIN İZİNDE, CUMHURİYET’İN BEKÇİSİYİZ” pankartıyla çıktı. Taraftarlarımızın yoğun ilgi gösterdiği maçı Yönetim Kurulu Üyelerimizden Simla Türker Bayazıt ile İlker Dinçay izledi.

Başantrenörümüz Zoran Terzic yönetimindeki Fenerbahçe Opet mücadeleye; Naz Aydemir Akyol, Eda Erdem Dündar, Brankica Mihajlovic, Melissa Vargas, Bahar Toksoy, Kelsey Robinson ve libero Aylin Sarıoğlu ile başladı.  

Taraftarlarımızın müthiş desteğiyle maça harika bir giriş yapan Sarı Melekler,  teknik molaya 12-6 önde gitti. Rakibi karşısında üstün oyununu sürdüren Fenerbahçe Gorabet Opet, Vargas’ın sayısıyla başlayan seti yine Vargas’ın sayısıyla 25-18 önde bitirdi.

Etkili oyununu ikinci sete de taşıyan Zoran Terzic’in öğrencileri, teknik molaya 12-8 üstün gitti. Mihajlovic’in skorer oyunuyla farkı koruyan Fenerbahçe Opet, setin sonunda Bahar, Kelsey ve Eda’nın sayılarıyla seti 25-20 kazandı ve maçta 2-0 öne geçti.

Üçüncü set karşılıklı sayılarla başladı. Teknik molaya 12-9 önde giden Sarı Melekler, maçın kritik anlarında rakibinin geri dönmesini izin vermedi ve seti 25-22 maçı da 3-0 kazandı. Oyuncularımız, maçın ardından tribünlere giderek, galibiyeti taraftarlarımızla kutladı. 

12NUMARA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43