Fenerbahçe Opet, Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde yarı finale yükseldi

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off çeyrek final etabı üçüncü maçında Türk Hava Yolları’nı konuk etti. Setlerini 25-16, 25-22, 26-24 önde tamamladığı maçı 3-0 kazanan Sarı Melekler seriyi 2-1 kazandı ve yarı finale yükseldi.

Fenerbahçe Opet, Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde yarı finale yükseldi

Fenerbahçe Opet’in yarı finaldeki rakibi ise Nilüfer Belediye’yi 3-0’lık skorlarla saf dışı bırakan VakıfBank oldu.

Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ile İlker Dinçay da izledi.

Takımımız maça; Bahar Toksoy Guidetti, Eda Erdem Dündar, Ana Antonijevic, Melissa Vargas, Fatma Yıldırım, Samantha Bricio altısı ve libero Merve Dalbeler ile başladı.

İlk sette 4-4’lük eşitliğin ardından oyunun kontrolünü eline geçiren Sarı Melekler teknik molayı 12-8 önde geçti. Mola sonrası skor avantajını sürdüren Takımımız, seti 25-16 kazandı.

Pashacasino height: 380px;" />

İlk setteki kontrollü oyununu ikinci sete de taşıyan Fenerbahçe Opet, teknik molaya 12-10 önde girdi. İlerleyen bölümde fark 1 sayıya inince Zoran Terzic’ten mola geldi: 19-18. Molanın ardından skorun 19-19’da eşitlendiği karşılaşmanın son bölümünde oyuna ağırlığını koyan Sarı Melekler; Samantha ve Vargas’ın sayılarıyla seti 25-22 kazandı.

Karşılıklı servis hatalarıyla başlayan üçüncü sette ise teknik mola 9-12 konuk ekip üstünlüğüyle geçildi. Son bölümde geriden gelen Takımımız, 24-24’te eşitliği yakaladı ve seti 26-24 kazandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43