Sarı Melekler, Türk Hava Yolları’nı 3-0 ile geçti

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venüs Sultanlar Ligi 6. hafta karşılaşmasında Türk Hava Yolları ile karşılaştı.

Sarı Melekler, Türk Hava Yolları’nı 3-0 ile geçti

Fenerbahçemiz setlerini 21-25, 23-25 ve 17-25 tamamladığı maçtan 3-0 galip ayrılmayı başardı.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmayı; Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve İlker Dinçay da izledi.

Zoran Terzic yönetimindeki  Sarı Melekler, karşılaşmaya Ana Antonijevic, Fatma Yıldırım, Dicle Babat, Melissa Vargas, Bricio Ramos ve libero Melis Yılmaz ile çıktı.

Bricio Ramos’un servisleriyle etkili olduğu ilk setin başları karşılıklı sayılara sahne olurken, Fenerbahçemiz Vargas ve Fatma’nın sayılarıyla 2-6 öne geçti. Teknik molaya 11-12 önde giren Takımımız, mola dönüşünde de maça Bricio Ramos’un servisten bulduğu sayıyla başladı.

Sarı Melekler art arda bulduğu sayılarla 4-0’lık bir seri yakalayarak farkı açmayı başardı. Setin son bölümünde Türk Hava Yolları bir reaksiyon gösterse de Sarı Melekler, Jestbahis Vargas’ın set sayısıyla skoru 21-25 yaptı ve maçta 1-0 öne geçmeyi başardı.

Takımımız ikinci sete Vargas’ın hücum, Dicle’nin servis sayılarıyla başlasa da Türk Hava Yolları art arda bulduğu sayılarla skoru 9-9’da eşitledi. Zoran Terzic’in aldığı molanın ardından Fenerbahçemiz, Bricio Ramos ve Fatma ile sayılar buldu ancak rakip takım teknik molaya 12-11 üstünlükle giren taraf oldu. Fenerbahçemiz molanın ardından Bahar ve Vargas’ın sayılarıyla 12-15 öne geçmeyi başardı. Mücadelenin devamında rakibimiz art arda bulduğu sayılarla Takımımızı zorlasa da Sarı Melekler seti Vargas’ın smacıyla 23-25 kazanmayı başardı.

Üçüncü set Türk Hava Yolları’nın iki sayısıyla başlarken, Takımımız Bahar ve Vargas’ın hücum sayılarıyla durumu 2-2’de eşitledi. Fatma Yıldırım bulduğu seriyle farkı açan Fenerbahçemiz, teknik molaya 5-12 önde girmeyi başardı. Mola dönüşünde de etkili oyununu sürdürmeyi başaran Sarı Melekler farkı iyice açtı ve seti 17-25 maçı ise 3-0 kazanmayı başardı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43