SİMLA TÜRKER BAYAZIT: ''YETER Kİ SİZ BİZİM YANIMIZDA DURUN...''

Fenerbahçe Opet Kadın ve Fenerbahçe HDI Erkek Voleybol Takımlarımız, 2019-20 sezonu öncesinde Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde gerçekleştirilen Medya Günü’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Değerli Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt, İmtiyaz Sahibimiz Talha Yazgan'a açıklamalarda bulundu.

SİMLA TÜRKER BAYAZIT: ''YETER Kİ SİZ BİZİM YANIMIZDA DURUN...''

Fenerbahçe Opet Kadın ve Fenerbahçe HDI Erkek Voleybol Takımlarımız, 2019-20 sezonu öncesinde Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde gerçekleştirilen Medya Günü’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ev sahipliğini, takımlarımızın forma sponsoru Bilcee’nin yaptığı organizasyona; Başkanımız Ali Koç,  Yönetim Kurulu Üyelerimizden Simla Türker Bayazıt ve İlker Dinçay, Bilcee Group Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Bayram Bilce, Kadın ve Erkek Voleybol Takımlarımızın tüm sporcuları ile antrenörlerimiz Zoran Terzic ve Mariusz Sordyl katıldı. İmtiyaz Sahibimiz Talha Yazgan'ın ve Spor Müdürümüz Bilal Işık'ın da katılım gösterdiği organizasyonda başarılı yöneticimiz Simla Türker Bayzıt bu sene ki hedeflerini ve düşüncelerini 12 Numara'ya anlattı.

Tesislerimizde gerçekleştirilen medya günü, takımlarımız için Milanobet hazırlanan özel bölümlerdeki toplu takım fotoğrafı çekimleri ile başladı, medya kuruluşlarının oyuncularımızla yaptığı bireysel röportajlar ile devam etti. Başkanımız Ali Koç da sporcularımızla yakından ilgilendi ve toplu takım fotoğraflarında yer aldı.

YETER Kİ SİZ BİZİM YANIMIZDA DURUN...

Organizasyona 12 Numara olarak katılım gösterdik. Talha Yazgan Voleybol şubelerinden sorumlu başarılı yöneticimiz Sayın Simla Türker Bayazıt ile kısa bir söyleşi yaptı. Simla Türket Bayazıt 12 Numara'ya verdiği röportajda, 'Geçen sezon hem kadın voleybolda hem de erkek voleybolda önemli başarılar yakaladık ve iyi bir sezon geçirdik. Sene sonu yaptığımız tdeğerlendirmelerde, daha güçlü daha mücadeleci bir takım yaratarak sezona hazır olmayı arzu ettik. İlk maçımızı Burhan Felek'te oynayacağız ve her zaman ki gibi taraftarlarımızın tribünleri tıklım tıklım doldurmalarını istiyoruz. Bu sezon mücadeleye hazırız, yeter ki siz her zaman olduğu gibi bizim yanımızda durun.'

Röportajın Tamamı Youtube Kanalımızda

www.youtube.com/12numaratv 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43