ULAŞ KIYAK: ''12 NUMARA İYİ Kİ VARSIN, BİZ SİZİNLE GÜÇLÜYÜZ''

Fenerbahçe Opet ve Fenerbahçe HDI Sigorta basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başarılı voleybolcumuz ve takım kaptanımız ulaş kıyak, İmtiyaz Sahibimiz Talha Yazgan'a açıklamalarda bulundu.

ULAŞ KIYAK: ''12 NUMARA İYİ Kİ VARSIN, BİZ SİZİNLE GÜÇLÜYÜZ''

Fenerbahçe Opet ve Fenerbahçe HDI Sigorta basın mensuplarıyla bir araya geldi..

Fenerbahçe Opet Kadın ve Fenerbahçe HDI Erkek Voleybol Takımlarımız, 2019-20 sezonu öncesinde Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde gerçekleştirilen Medya Günü’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ev sahipliğini, takımlarımızın forma sponsoru Bilcee’nin yaptığı organizasyona; Başkanımız Ali Koç,  Yönetim Kurulu Üyelerimizden Simla Türker Bayazıt ve İlker Dinçay, Bilcee Group Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Bayram Bilce, Kadın ve Erkek Voleybol Takımlarımızın tüm sporcuları ile antrenörlerimiz Zoran Terzic ve Mariusz Sordyl katıldı.

Tesislerimizde gerçekleştirilen medya günü, takımlarımız için hazırlanan özel bölümlerdeki toplu takım fotoğrafı çekimleri ile başladı, medya kuruluşlarının oyuncularımızla yaptığı bireysel röportajlar ile devam etti. Başkanımız Ali Koç da sporcularımızla yakından ilgilendi ve toplu takım fotoğraflarında yer aldı.

12 Bahsegel NUMARA İYİ Kİ VARSIN, BİZ SİZİNLE GÜÇ ALIYORUZ!

Erkek voleybol takımımızın kaptanı Ulaş Kıyak 12 Numara'ya yeni sezon hakkında değerlendirmelerde bulundu: ''Geçen sezon kaldığımız yerden, bıraktığımız yerdem devam etmek istiyoruz. Bu sene de inşallah şampiyon olacağız. Avrupa Şampiyonlar Ligi işin çok ayrı bir boyutu, orada da çok iyi takımlar var ancak Avrupa'da da gün gün maç maç önümüze bakarak başarılı olmak istiyoruz. Simla Hanım'ın kulübümüze ve voleybolumuza çok büyük katkıları var. 12 Numara iyi ki varsın, biz sizinle güç alıyoruz.''

Başarılı kaptanımız Ulaş Kıyak nezdinde tüm takımımıza başarılar diliyoruz. 12 Numara sizinle...

Röportajın Tamamı Youtube Kanalımız 12NUMARATV de

www.youtube.com/12numaratv 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner42

banner43